Kære kunder og samarbejdspartnere 

Skalflex tager situationen omkring corona-virus alvorligt, og følger myndighedernes anbefalinger. I respekt for vore kunder indfører vi en række restriktioner i den kommende tid.

Vores salgs- og tekniske konsulenter vil kun besøge de kunder, der ønsker det. I så fald vil konsulenterne tage de nødvendige forholdsregler, så ingen udsættes for smitterisiko. Ellers står konsulenterne naturligvis til rådighed for salg og support, og træffes på mobil og mail som altid.

Nogle kontormedarbejdere arbejder hjemmefra, hvilket betyder at der måske ikke kan stilles om til de pågældende her fra huset, men vi formidler naturligvis kontakten videre.

Vores produktion fortsætter uændret, og vi har stadig leveringsgaranti og dag-til-dag leveringer ved bestilling inden kl. 12.00. 

På nuværende tidspunkt oplever vi ikke mangelsituation, men skulle det indtræffe, holder vi naturligvis vores kunder underrettet.

For at begrænse fysisk kontakt mest muligt har vi strammet op på proceduren vedr. vareind- og udlevering. Kunder og chauffører har ikke længere uhindret adgang til fabrikken og kontoret, men skal henvende sig på telefon for at kunne modtage/afsætte varer. Møder med leverandører, kurser og al anden mødeaktivitet er pt. indstillet.

Vi står som altid til rådighed ved telefonerne dagligt fra kl. 8-16, fredag 8-14 for salg og support, ligesom ordrer via EDI bliver behandlet som vanligt.

Vi beklager de gener, som restriktionerne måtte medføre, og håber på jeres forståelse. 
 

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK