Bestil farveprøver

Farven betyder meget for facadens samlede udtryk – og den skal samtidig matche byggestilen, omgivelserne og ejernes personlige stil. Derfor er det vigtigt at vælge helt rigtigt. Vi sender op til 3 gratis farveprøver, da vi mener, at farver bør betragtes i de rigtige omgivelser og under forskellige lysforhold, før det endelige valg træffes. 

Påfør ikke farveprøven direkte på facaden, da den kan foranledige strukturændringer eller gennemskin på den endelige facade. Påfør istedet farveprøven på en testplade, som kan stilles op ad facaden og som kan flyttes rundt og betragtes på alle facadens sider.

Hver farveprøve rækker til ca. 0,1 m2.

Udfyld nedenstående formular for bestilling af farveprøver.
Vi afsender så vidt muligt farveprøverne samme dag, som vi modtager bestillingen. Forventet levering inden for 2-4 dage.

Bemærk: Vi kan kun fremsende farveprøver på egne Skalflex farver. Vi kan ikke tone farveprøver efter andre farvesystemer.

 

Databeskyttelse: Vi behandler dine kontaktoplysninger fortroligt. De bliver ikke gemt i vores system, men slettes straks efter afsendelse af farveprøverne.

*
*
*
*
*
*
*

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK
Skalflex A/S logo