Kort om Skalflex

Skalflex producerer og leverer facadeprodukter og facadeløsninger til hele Danmark.

Vi startede op i 1973 med ganske få produkter, og siden er vi vokset til at blive én af landets førende leverandører inden for området. Vores sortiment dækker bredt inden for byggematerialer med kerneområder på puds og mørtler, facadeisolering, fugtsikring og facademalinger.

Skalflex’ filosofi har fra starten været at levere god kvalitet og god service. Den filosofi har vi holdt fast ved, og sammen med vores lyst til hele tiden at udvikle og forbedre produkter, sortiment og arbejdsgange, er den uden tvivl årsagen til vores fortsatte fremgang.

Skalflex var i de første godt 40 år en familieejet virksomhed, men efter et planlagt generationsskifte i 2015 skiftede ejerforholdet hænder, og Skalflex blev en del af franske ParexGroup. Et ejerforhold, som bedst kan beskrives som win-win for begge parter. I maj 2019 blev Parex en del af SikaGroup.

Virksomheden har base i Viborg med produktion i henholdsvis Viborg og Brædstrup, og Skalflex beskræftiger i dag ca. 25 medarbejdere.

Skalflex’ produkter forhandles hos landets førende tømmerhandlere og byggemarkeder.

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK
Skalflex A/S logo