Vælg Skalflex – for fremtiden!

Som produktionsvirksomhed er Skalflex meget bevidst om at optimere driften, så der i alle instanser tages størst mulig hensyn til miljøet. Vi føler os priviligerede over at kunne bidrage til denne indsats på såvel et nationalt som et internationalt plan. 

For os er det en spændende udfordring at finde miljørigtige løsninger, og ganske ofte har det vist sig at være win-win, idet løsningerne oftest gavner såvel virksomheden som miljøet. Efter devisen om at mange bække små gør en stor å, arbejder vi hele tiden på at optimere de små såvel som de store emner i dagligdagen. Helt fra at optimere logistikken, så vores varer transporteres over kortest mulig afstand, at erstatte CO2-krævende råvarer med mindre krævende eller at anvende plastemballage af genanvendeligt plast – til f.eks. at udskifte al belysning i virksomheden til mindre strømforbrugende LED, at affaldssortere eller at reducere antallet af print og tryksager inkl. at sikre, at de tilbageværende tryksager produceres på bæredygtigt og FSC-certificeret papir.

Som del af Sika-koncernen er Skalflex også en del af en global indsats mod en grønnere og mere oplyst verden, hvor bl.a træplantning, målrettet hjælp til skolegang og adgang til rent vand i udviklingslande er en del af den verdensomspændende strategi.

Vi er klar over, at vi langtfra er i mål og at vejen endnu er lang. Men når du vælger et Skalflex produkt, kan du som forbruger have god samvittighed over, at du handler med en virksomhed, der har vedholdende fokus på bæredygtighed nationalt og globalt – uden tab af den høje kvalitet, som Skalflex er så kendt for. 

 

Dokumentation:

Se Sikas indsats for bæredygtighed her
Se Aalborg Portlands miljøvision og-indsats her.
Se og hent Aalborg Portlands miljøredegørelse her.
 

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK
Skalflex A/S logo