Persondata- og cookiepolitik

Når du besøger Skalflex.dk indsamler Skalflex information om din færden på hjemmesiden. Disse informationer bruges til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at understøtte vores markedsføring af Skalflex produkter. Her kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter Skalflex vedr. cookies og privatlivspolitik.


Indsamlingen af oplysninger på Skalflex.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via Skalflex.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.


Skalflex registrerer automatisk log-ind- og log-ud-tidspunkter, IP-adresser, samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i Skalflex.dk-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og e-mail.


Molio bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, der bistår Skalflex med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Skalflex.dk. Der indsamles oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:


• Ved brug af såkaldte cookies

• Ved at brugeren selv afgiver oplysninger


Hvad er en cookie?

Når du besøger Skalflex.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.


Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter på Skalflex.dk, som ikke virker.


Hvad bruges cookies til på Skalflex.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Dit samtykke gælder for www.skalflex.dk og alle hertil relaterede sider, der administreres af Skalflex. 


Hvad er tredjeparts cookies?

Molio.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser.


Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Skalflex.dk. Her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så Skalflex kan se hvor mange sider, der ses pr. bruger, og hvilke sider, der ses i samme besøg.


Ligeledes aktiveres der med mellemrum spørgeskemaer, som hjælper med at forstå, hvem der anvender Skalflex.dk. Disse informationer kan ikke af Skalflex føres tilbage til brugerens identitet.


Skalflex.dk indeholder tredjepartskomponenter som fx anbefaling, deling eller synes godt om funktionaliteterne fra Facebook, Google, LinkedIn og andre sociale platforme. Disse tredjepartskomponenter bevirker, at indehaveren af tredjepartskomponenter, som fx Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke undersider du besøger på Skalflex.dk.


Er du samtidig med dit besøg på Skalflex.dk logget på fx Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjepartskomponenter foretager, ligger uden for Skalflex’ kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjepartskomponenter.


Tekniske cookies håndterer funktionaliteten

På Skalflex.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Skalflex.dk. 


Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Derudover indsamler vi ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger typisk om navn, adresse, postnummer, e-mail og faglige interesser. Skalflex indsamler IKKE fortrolige eller følsomme persondata.


Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til brugerne af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Skalflex, skal du rette henvendelse på mail@skalflex.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.


Der kan aldrig garanteres en 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, indebærer det en potentiel risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.


Den ekspanderende udvikling og brug af digitale værktøjer betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Du kan altid se hvornår den retningslinjerne er opdateret nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.


Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvis der er tale om en klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven, indgives den til Datatilsynet.

 

Dato for opdatering: 25. maj 2018

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK