Facadebehandlinger

00_Netpuds2080.jpg

Netpuds 2080

Til stabile, lettere ødelagte underlag

Stærk, holdbar og økonomisk metode til facaderenovering. Løsningen er enkel og består af et armeret pudslag afsluttet med et tyndpudslag.

Netpuds 2080 anbefales til stabile underlag som mursten, puds, beton og letklinker, hvor renoveringen mest udføres af kosmetiske årsager. Her anvendes Skalflex Multi-Rep 2080 som den netbærende grundpuds. Der kan afsluttes med Skalflex Multi-Rep 2080, Skalcem S2000/CF2000 eller en Skalflex facademaling. Ønskes en grovere udtryk kan Skalflex Hæftemørtel bruges som slutpuds.

00_SkalthermNetpuds.jpg

Skaltherm Netpuds

Til porøse, fleksible eller meget ødelagte underlag

En stærk, holdbar og økonomisk metode til facaderenovering. Løsningen er enkel og består af et armeret pudslag afsluttet med et tyndpudslag.

Skaltherm Netpuds anbefales til fleksible, porøse underlag som porebeton, facadeisolering, pladeløsninger og andre underlag, hvor der er ønske om stor styrke og fleksibilitet. Her anvendes Skaltherm Grundpuds som den netbærende grundpuds. Der kan afsluttes med Skalcem S2000/CF2000, Skalcem 3000 eller Skalflex Silikonepuds.

00_Facadeiso.jpg

Facadeisolering

Udvendig isolering med stenuld 

Skalflex Facadeisoleringssystem er en komplet løsning til udvendig isolering i forbindelse med renovering eller nybyg. En meget stærk facadeløsning, hvor hjørner, overgange og facadeflader forstærkes med netarmering.

Systemet består af pudsbærende stenuldsisolering, netarmering, grundpuds og slutpuds samt et tilbehørssortiment af diverse profiler m.m.

Opbygningen af Skalflex Facadeisolering er enkel, har mange fordele og kan anvendes på alle bæredygtige, mineralske underlag som teglsten, porebeton, beton, letklinker m.m. 

00_Vandskuring.jpg

Vandskuring

Puds og mørtler til vandskuring er finkornede produkter, der efterlader de underliggende mursten svagt synlige. 
Alel vandskuringsmørtler fra Skalflex er cementbaserede og kan anvendes inde eller ude.

Skalflex har flere vandskuringsmørtler:

01_Silikonepuds.jpg

Indfarvet slutpuds

Afsluttende puds på en lang række overflader: Som vandskuring direkte på teglsten eller på Skalflex Murstensmønster, som glat slutpuds i forbindelse med facadeisolering eller netpudsrenovering.

Vandskuring anvendes, når den underliggende murstensvæg ønskes at være svagt synlig eller hvis der ønskes et afsluttende lag på den glatte grundpuds.

Vandskuringspuds findes indfarvet eller ufarvet, på cementbasis eller silikoneharpiks.

00_Saetningsrevner.jpg

Sætningsrevner

Holdbar udbedring af sætningsrevner

Skalflex Armeringssystem anvendes til armering af sætningsrevner i murværk. Systemet består af Skalflex Armérstål (rustfrit Tentorstål Ø6 mm) og Skalflex Multipuds, som er en fleksibel puds med stor vedhæftningsevne. 
Efter udbedring vil det behandlede område være meget stærkt og sikret mod fremtidige sætningsrevner.

Mm_Step6.jpg

Murstensmønster

Naturtro murstensmønster til glatte underlag

Med Skalflex Murstensmønster er det muligt at skabe en naturtro vandskuret murstensvæg på glatte underlag.
Arbejdsgangen er enkel, og de patenterede fugeskrabere sikrer et flot resultat.
Velegnet til såvel udendørs som indendørs brug.

22_Bluclad.jpg

Ventileret facadeopbygning

Skalflex Bluclad Facadesystem er en ventileret løsning, hvor der tillades en mindre luftcirkulation bag facadepladen, hvilket forhindrer en fugtvandring ind til isoleringslaget. Herved opnås en højisoleret bygning, der er maximalt sikret mod fugtindtrængning, og som yder maximal beskyttelse af den bagvedliggende konstruktion. Facadesystemet forstærkes med netpuds og afsluttes med tyndpuds.

Tilmelding gennemført

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi sørger nu for at holde dig opdateret med relevant information om vores produkter og om branchen.

OK
Skalflex A/S logo